Gợi ý 8+ phòng khám đa khoa ở Huế uy tín nhất hiện nay

Shëndeti është gjithmonë një çështje prioritare sot, njerëzit shpesh thonë se “i shëndetshëm është të kesh gjithçka” nuk është e gabuar. Prandaj, gjetja e një poliklinike me reputacion, profesional dhe me çmime të arsyeshme është gjithashtu një problem i vështirë. Më pas drejtojuni menjëherë listës së 8+ poliklinikave më prestigjioze në Hue sot që Top1Hue.Com ka përpiluar!

1. Klinika Mjekësore Franceze-Vietnameze – Klinika e Përgjithshme në Hue

Adresa: 43 Nguyen Hue, Vinh Ninh Ward, Hue

Linja telefonike: 091 460 0550 VND

Faqja e fansave: facebook.com/PhongkhamdakhoaPhapViet/

Email: [email protected]

Orari i hapjes: 7:00-16:30

Shëndeti është prioriteti kryesor i çdo njeriu. Ndonjëherë mendon se je shumë i shëndetshëm, nuk ka simptoma jonormale, nuk duhet të jesh subjektiv. Sepse shumica e sëmundjeve si kanceri apo sëmundjet e zemrës nuk kanë shumë simptoma në fazat e hershme. Ju duhet të bëni kontrolle të rregullta çdo 6 muaj për t’u siguruar që trupi juaj është ende i shëndetshëm dhe normal.

Ambientet e klinikës janë investuar nga makineritë moderne dhe të avancuara botërore, me një ekip mjekësh shumë të kualifikuar dhe me përvojë, gjithmonë të përkushtuar ndaj klientëve. Duke ardhur në klinikën mjekësore Phap Viet, do të ekzaminoheni dhe trajtoheni në mënyrën më efektive.

shëndetësore, sugjeroni 8+ poliklinikat më prestigjioze në Hue sot

Klinika Mjekësore Franceze-Vietnameze

2. Poliklinika Nguyen Quang Hop – Klinika e mirë në Hue

Adresa: Shtëpia nr. 2, Rruga Kiet 91 Le Dai Hanh, Tay Loc, Hue

Telefoni: 023 4352 9320 & 023 4625 8220

Email: [email protected]

Fanpage: facebook.com/HenSuyenBenhThan Kinh/

Faqja e internetit: chamcuu-nguyenquanghop.com

E vendosur në rrugën La Son Phu Tu, qyteti Hue, Klinika e Përgjithshme Nguyen Quang Hop është një klinikë e përgjithshme në Hue e besuar dhe e besuar nga shumë pacientë. E krijuar me synimin për shëndetin e artë të popullit vietnamez, për të sjellë tek klientët kushtet më të mira të ekzaminimit mjekësor dhe trajtimit, Klinika e Përgjithshme Nguyen Quang Hop ka funksionuar ekzaminimin dhe trajtimin mjekësor sipas metodës së mjekësisë lindore – perëndimore. forca e akupunkturës për trajtimin e sëmundjeve neurologjike dhe të kyçeve; implantet vetëm kurojnë astmën; Merrni pulsin tuaj dhe përshkruani ilaçe. Klinika e Përgjithshme Nguyen Quang Hop është krenare që në kohën e kaluar, ajo ka përmbushur pjesërisht nevojat e ekzaminimit mjekësor dhe trajtimit të pacientëve në të gjithë vendin dhe jashtë saj.

Në veçanti, puna e ekzaminimit mjekësor dhe diagnostikimit kryhet drejtpërdrejt nga mjeku Nguyen Quang Hop. Përveç kësaj, me përvojën e gjerë në diagnozën klinike të Dr. Nguyen Quang Hop, Klinika e Përgjithshme Nguyen Quang Hop minimizon indikacionet e ultrazërit, testimit, radiografisë, skanimit CT,… në mënyrë që të kursehen para. pacientit.

Paralelisht me investimin në infrastrukturë, pajisjet më të mira mjekësore, klinika ka ndërtuar një ekip mjekësh dhe specialistësh me përvojë, të aftë, të cilët punojnë me kohë të plotë në klinikë. , duke i shërbyer drejtpërdrejt ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor.

Tham Khảo Thêm:  Mách bạn 5 mẹo tập luyện hiệu quả với chứng rối loạn tiêu hóa

Duke ardhur në klinikën e përgjithshme Nguyen Quang Hop, do të jeni vërtet të kënaqur me procesin e shkurtër të ekzaminimit mjekësor dhe trajtimit, duke kursyer kohë dhe duke shijuar kujdesin më të vëmendshëm dhe komod. Entuziazmi, miqësia, mirësjellja dhe një ndjenjë paqeje janë ato që mund të shihni lehtësisht te çdo anëtar i stafit të Klinikës së Përgjithshme Nguyen Quang Hop.

3. Hue General Clinic – Thuan Duc Clinic

Adresa: 85 Nguyen Hue, Phu Nhuan, Hue

Telefoni: 023 4383 3888 & 023 4381 8184

Faqja e fansave: facebook.com/PhongKhamThuanDucHue

Faqja e internetit: Phongkhamthuanduc.com

Email: [email protected]

Orari i hapjes: 7:00-17:00

Njihet si një nga poliklinikat më të mira në Hue sot. Klinika e Përgjithshme Thuan Duc është themeluar në vitin 2007 nga një grup mjekësh të trajnuar nga Franca. Me entuziazmin e krijimit të një klinike moderne si vendet e zhvilluara por që mbart ende frymën e humanizmit dhe traditës së kombit, klinika mori emrin Thuan Duc.

Stafi mjekësor dhe infermierët e klinikës janë të gjithë mjekë të kualifikuar dhe me përvojë në fushën përkatëse. Ata që janë të apasionuar pas profesionit, janë trajnuar apo punuar në vende të huaja.

Me dëshirën për të sjellë komoditet dhe për të kursyer kohë maksimale për pacientët. Klinika ka ndërtuar një sistem shërbimesh nga konsultimi dhe udhëzimi, diagnostikimi dhe trajtimi deri te kujdesi pas trajtimit.

shëndetësore, sugjeroni 8+ poliklinikat më prestigjioze në Hue sot

Klinika e Përgjithshme Top në Hue

Klinika përfshin këto specialitete:

 • Mjekësor
 • Pediatria
 • Obstetrikë Gjinekologji
 • Kirurgjia
 • Imazhe
 • Endoskopia gastrointestinale
 • EKG
 • Mjekësi tradicionale
 • stomatologji
 • Analizat biokimi – hematologji – mikrobiologjike

4. Klinika Medic – Hue

Adresë:

Objekti 1: 1 Ben Nghe, Phu Hoi, Hue – 023 4382 4265 Objekti 2: 52 Chi Lang, Phu Cat, Hue – 023 4352 5233
Objekti 3: 69 Nguyen Hue, Vinh Ninh, Hue – 023 4382 4285

Fanpage: facebook.com/medichue

Faqja e internetit: medic-hue.com

Email: [email protected]

Orari i hapjes: 7:00-17:00

Me moton “MEDIC HUE PËR TË GJITHË SHËNDETIN, ÇDO SHTËPI”, objektet e Medic janë gjithmonë lider në lokalitet si dhe në rajon në investime në zhvillimin e teknologjisë së lartë për t’u kujdesur për shëndetin e banorëve të provincës. zona po përmirësohet çdo ditë; kjo është filli në të gjithë procesin e formimit dhe zhvillimit të Hue Medic. Medic Hue është objekti i parë në zonë që ka pajisur me ultratinguj 4D, mamografi dixhitale, 128 aparat tomografie kompjuterike me feta të ulëta, aparatin e parë superelastik sasior në zonë dhe së fundmi, Medic Hue ka objektin e parë dhe të vetëm me 5D. pajisje ultratinguj me teknologjinë 4.0 me mbështetjen e inteligjencës artificiale për diagnostikimin e sëmundjeve.

Përveç mjeteve të zakonshme diagnostikuese, aktualisht, klinika e përgjithshme rajonale – Medic Hue zhvillon gjithmonë teknika të larta si tomografi kompjuterike me shumë feta (Skaner CT Multislice), ultratinguj 3-D dhe paraqitje faqesh. pajisje me ultratinguj 4-dimensionale , video endoskopi, elektrokardiogramë e kompjuterizuar, testime automatike, … Stafi përfshin shumë mjekë me përvojë, mjeshtër, mjekë, teknikë që operojnë në fushat e diagnozës.imazheri, kirurgji, mjekësi të brendshme, obstetrikë dhe gjinekologji, etj. Përveç kësaj, Hue Medic shërben edhe transport urgjent me një sistem të dedikuar ambulance.

Tham Khảo Thêm:  7 lợi ích sức khỏe cải thảo đem lại mà ít ai để ý

Shërbimi dhe kujdesi për shëndetin e pacientëve në një mënyrë më të mirë është gjithmonë motoja dhe synimi i të gjithë anëtarëve të Medic Hue.

5. Klinika e Përgjithshme Minh Tam – Hue

Adresa: 18 Truong Chinh, Xuan Phu, Hue City, Thua Thien Hue

Telefoni: 0234 3821 061

Nga e hëna në të diel: 06:30 – 17:30

Email: [email protected]

Minh Tam General Clinic – Hue është një nga klinikat kryesore të përgjithshme në Hue e specializuar në ekzaminimin kryesor në kujdesin e përgjithshëm shëndetësor në Hue. Nën përgjegjësinë profesionale të mjekëve me përvojë shumëvjeçare në spitale. Klinika ka arritur standardet e larta të cilësisë të vendosura nga Ministria e Shëndetësisë.

shëndetësore, sugjeroni 8+ poliklinikat më prestigjioze në Hue sot

Klinika e Përgjithshme Prestigjioze në Hue

Klinika ofron shërbime të specializuara të ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor në përgjithësi si:

 • Pediatria
 • Sinteza e brendshme
 • Sinteza e huaj
 • Imazhe diagnostike – X-ray
 • Test
 • Obstetrikë Gjinekologji

Klinika është një vend grumbullimi i mjekëve të përkushtuar, shumë të kualifikuar dhe me përvojë në fushën e Kirurgjisë së Përgjithshme. Me një ekip mjekësh me përvojë shumëvjeçare të specializuar në ekografinë dhe skriningun për keqformime fetale, ekzaminimet antenatale dhe gjinekologjike janë shumë të sakta. Që atëherë, ajo ka marrë shumë besim dhe dashuri nga pacientët.

Klinika ka pajisje moderne, makineri sipas standardeve të Ministrisë së Shëndetësisë. Klinika është gjithmonë e pajisur me aparatet më të mira dhe cilësore të ultrazërit për trajtimin e pacientëve. Klinika është e pastër, e ajrosur dhe higjienike. Kjo është gjithashtu një pikë e madhe plus në zemrat e pacientëve që janë ekzaminuar dhe po ekzaminohen këtu.

Lista e çmimeve të referencës:

 • Ekzaminimi i brendshëm: 120,000 VND
 • Kontrolli i shtatzënisë: 120,000 VND
 • Ekzaminimi gjinekologjik: 120 000 VND
 • Ekzaminimi vesh – hundë – fyt: 120 000 VND
 • Ultratinguj: 150,000 VND
 • Rrezet X: 150,000 VND

6. Klinika Nguyen Xuan Du

Adresa: 120 Dang Thai Than, Thuan Hoa, Hue

Telefoni: 0914 066 777

Fanpage: facebook.com/Nguyen.X.Du52

Email: [email protected]

Orari i hapjes: 7:00-19:00

Klinika e Përgjithshme Nguyen Xuan Du është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor si: Osteoartriti, sëmundjet e shtyllës kurrizore, e specializuar në trajtimin e sëmundjeve të kockave dhe kyçeve, sëmundjeve të gushës, veçanërisht tumoreve bazedow, hernieve, disqeve… Ekipi i mjekëve dhe stafi këtu punojnë me përkushtim, kanë njohuri të larta profesionale, dhe përvojë shumëvjeçare në këtë profesion. Me pajisjet moderne, pajisjet e avancuara të ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor, është e përkushtuar t’ju ndihmojë të trajtoni sëmundjet në mënyrë efektive.

7. Poliklinika Rajonale – Klinika e Përgjithshme Au Lac

Adresa: 146 An Duong Vuong, An Cuu, Hue

Linja telefonike: 023 4393 1971 & 0868 545 452

Faqja e fansave: facebook.com/phongkhamdakhoaaulac

Nga e hëna në të dielën:

Mëngjes: 7 deri në 11:30
Pasdite: 13:30-17:00

Klinika Au Lac Hue është një nga poliklinikat prestigjioze rajonale në zonën e Hue dhe është e njohur nga shumë pacientë. Klinika luan një rol të rëndësishëm në shërbimin dhe kujdesin për shëndetin e komunitetit.

Me një ekip mjekësh lider, shumë të specializuar në fushën e mjekësisë së përgjithshme. Klinika e Përgjithshme Au Lac Hue është krenare që është vendtakimi i mjekëve të mirë, të përkushtuar ndaj profesionit. Klinika Au Lac Hue është e investuar me një sistem makinerish dhe pajisjesh moderne dhe të kompletuara. Ndihmon mjekun të diagnostikojë me saktësi shkallën e zhvillimit patologjik. Arritni objektivin tuaj në mënyrë të sigurt dhe efektive dhe kurseni shumë kohë.

shëndetësore, sugjeroni 8+ poliklinikat më prestigjioze në Hue sot

Klinika e Përgjithshme e Cilësisë në Hue

Tham Khảo Thêm:  Restorative và yin yoga: Giống và khác như thế nào?

Specialitetet e klinikës Au Lac Hue:

 • Mjekësor
 • Kirurgjia
 • Obstetrikë Gjinekologji
 • Pediatria
 • Mjekësi musculoskeletal – tradicionale
 • Veshi, hunda dhe fyti
 • Dentomaxillofaciale
 • Test
 • Supersonike
 • rreze X

Procesi mjekësor:

 • Hapi 1: Pacienti shkon direkt në sportel për të plotësuar informacionin personal dhe për të kërkuar ekzaminimin/trajtimin mjekësor në formular
 • Hapi 2: Pasi të keni dhënë informacionin, merrni numrin tuaj të porosisë dhe udhëzohuni të prisni radhën tuaj
 • Hapi 3: Prisni numrin tuaj të porosisë dhe futuni në klinikë
 • Hapi 4: Ndiqni udhëzimet e mjekut: ekografi, test, … nëse ka
 • Hapi 5: Paguani tarifat për ultratinguj dhe testime (nëse ka)
 • Hapi 6: Shkoni në klinikën e ultrazërit, bëni testin dhe prisni rezultatet
 • Hapi 7: Merrni rezultatet dhe kthehuni në klinikë për të parë mjekun
 • Hapi 8: Merrni një recetë, blini ilaçe (mund të blihen në një farmaci të jashtme), paguani dhe largohuni

Shënim: Njohja e kohës së ekzaminimit të klinikës do t’ju ndihmojë të organizoni një kohë të përshtatshme, duke reduktuar kohët e gjata të pritjes.

8. Hue General Clinic – Thanh Son Clinic

Adresa: Nr. 9, Rruga Le Minh Truong, Huong So, Hue

Telefoni: 023 4351 5182

Facebook: facebook.com/thanhson.phongkham

Emri i fundit i përmendur në listën e klinikave të përgjithshme në Hue është Thanh Son Clinic. E njohur si adresa e besuar dhe e besuar nga shumë njerëz. Shëndeti është pasuria më e çmuar e një qenieje njerëzore, ndaj nuk duhet ta neglizhojmë atë, veçanërisht në një situatë të komplikuar sëmundjeje ku patogjenët mund të inkubohen pa dijeninë tuaj, duhet të shkoni për kontrolle të rregullta për t’u siguruar që jeni të shëndetshëm.

Aktualisht, ekzaminimi dhe trajtimi mjekësor është bërë i thjeshtë, sepse ekzaminimi mjekësor dhe procedurat e trajtimit konsultohen qartë dhe shpejt. Përveç kësaj, klinika zotëron gjithashtu një ekip mjekësh dhe infermierësh me përvojë, të trajnuar nga universitete të njohura, me pajisje dhe makineri moderne dhe cilësore të investuara. Shërben për ta bërë më të lehtë dhe më të shpejtë ekzaminimin dhe trajtimin mjekësor.

Shëndeti është gjithmonë i rëndësishëm për secilin prej nesh, shpresojmë se nëpërmjet informacionit që Top1Hue.Com ka prezantuar, do t’ju ndihmojë të gjeni një adresë të përshtatshme për ekzaminimin dhe trajtimin tuaj mjekësor. Ju uroj shëndet të mirë!

Postuar nga: Vuong Nguyen Dong

Fjalë kyçe: Rekomandoni 8+ poliklinikat më prestigjioze në Hue sot

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Gợi ý 8+ phòng khám đa khoa ở Huế uy tín nhất hiện nay . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy